Workshops

training coach2change den bosch

Wat is het?

Een workshop is een groepsactiviteit van een dag of van meerdere dagen waarbij u als deelnemer specifieke kennis meekrijgen over het onderwerp van de workshop.

Ik organiseer workshops voor groepen in organisaties of voor groepen waarbij iedereen individueel inschrijft. In het eerste geval is het thema afhankelijk van de wensen en verlangens binnen de organisaties.

Voor hen maak ik workshops op maat. Bij individuele inschrijving is het thema al bepaald. Voorbeelden van thema’s zijn: Naailessen, visagie, Nederlandse taal les.

Soms geef ik de workshops alleen en in andere gevallen nodig ik ook gastdocenten uit voor specifieke onderwerpen als aanvulling op het thema. Een groot voordeel van een workshop is dat alle deelnemers actief betrokken zijn.

Wat heb je eraan?

Theoretische kennis wordt meteen in de praktijk gebracht, om zelf te ervaren, te doen, te beleven en waar te nemen. Als docent kan ik meteen bijsturen, we kunnen elkaar inspireren, naar elkaar luisteren en van elkaar leren.

Resultaat:

Het gewenste resultaat van de workshops is het vertrouwen in eigen kunnen. Geloven in jezelf en dat je de geleerde informatie kan gebruiken in de toekomst.

Meedoen?

Neem dan nu contact op met Zarghona Popal.

Reacties zijn gesloten.