Training

coach2change counseling

Wat is het?

Training kunt u zien als het doen van gerichte oefeningen voor het aanleren, verbeteren of veranderen van sociale vaardigheden. En ook van vaardigheden op het gebied van kennis of de psychomotoriek. Psychomotoriek betekent dat uw gedrag direct een gevolg is van uw gedachten. Als er veel negatieve gedachten in u zijn, zal uw gedrag ook overwegend negatief zijn. U heeft bijvoorbeeld de overtuiging dat u niets kunt, dat u niets waard bent. Of dat het aan anderen en aan de omstandigheden ligt waardoor u niet verder kunt in uw leven. Deze overtuigingen kunnen volhardend zijn en steeds opnieuw terugkomen.

Wat heb je eraan?

Via counseling werken we samen aan het laten weggaan van deze overtuigingen en ontvangt u oefeningen voor het aantrekken van positieve overtuigingen. We doen aan communicatie training, en trainingen waarin u uw coördinatie en organisatie kunt verbeteren

Resultaat
Na een coachings- en/of trainingstraject zult u in staat zijn om goede aansluiting te vinden en duidelijkheid te creëren bij mensen met een andere culturele achtergrond, tijdens begeleidingsgesprekken of binnen een school of organisatie. Dus niet omdat u zich aanpast aan de andere cultuur, maar omdat u nu zelf voldoende vrij en krachtig bent om vanuit uzelf bij te dragen. U zult merken dat er veel spanning van u afvalt; u bent veel meer ontspannen en zult samen met de andere mensen tot betere en effectievere doelen kunnen komen.

Meedoen?

Neem dan nu contact op met Zarghona Popal.

Reacties zijn gesloten.