Missie

Missie
Het inzicht dat alle mensen ziek, arm en verdrietig kunnen zijn ongeacht het land, de levensomstandigheden en de cultuur waarin ze leven, bracht mij bij mijn passie en missie:

Mensen te enthousiasmeren, motiveren en inspireren en vooral mensen van verschillende culturen op een positieve en verrijkende wijze met elkaar te laten samenleven, samenwonen en samenwerken.

Inspirerend en verrijken
De verschillende culturele achtergronden laten ons vanuit diverse invalshoeken naar zaken kijken. Dit is inspirerend en verrijkend. We hebben in essentie veel gemeenschappelijk en we zijn gelijkwaardig. Voor elk mens is het belangrijk om zichzelf beter te leren kennen en ontdekken. Ook voor mensen uit andere culturen. Wanneer ze meer hun ware zelf kunnen leven, zullen ze zich veel gemakkelijker thuis gaan voelen in een andere cultuur.
Klik hier voor de essentiële levensvragen.

Harmonie en balans
Coach2Change luistert, coacht en begeleidt op een professionele, inspirerende en motiverende communicatieve manier, zodat mensen meer uit hun leven kunnen halen en meer harmonie en balans vinden met zichzelf en hun omgeving.
Klik hier om meer te lezen over luisteren

Doelgroepen
Coach2Change richt zich op particulieren en op groepen. Gezien de achtergrond van Zarghona zullen vrouwen uit Afghanistan zich bij haar bijzonder goed begrepen en op hun gemak voelen. Maar Coach2Change maakt geen specifiek onderscheid; alle mensen, mannen en vrouwen, uit alle culturen zijn welkom. In haar werk stelt ze u centraal door op de eerste plaats goed af te stemmen en te luisteren naar uw eigen inbreng. Vanzelfsprekend vindt alles plaats in vertrouwen en op basis van gelijkwaardigheid.

Reacties zijn gesloten.