Begeleiding bij intercultureel integratieproces

Logoc2cDe samensmelting van mijn eigen integratie-ervaringen en deskundigheid als integratie-coach, heeft geleid tot de oprichting van het bureau Coach2Change. Via activiteiten zoals coaching, training en leertrajecten, begeleid ik mensen bij hun interculturele integratieproces.

Kleurrijk Nederland

Nederland is kleurrijk. Het straatbeeld toont een mengeling van allerlei tinten huidskleur. Achter deze kleuren bevindt zich een verscheidenheid aan culturen, normen, waarden, religies, gewoonten, gebruiken en overtuigingen. Het is een verborgen rijkdom die het verdient om aan de oppervlakte te komen. Deze verschillende achtergronden kunnen inspirerend en verrijkend zijn voor iedereen.

Ik zie mijn kansen groeien in de Nederlandse samenleving

Belemmeringen wegnemen

In de praktijk van alledag is deze verscheidenheid ook een bron van belemmering, afstand en miscommunicatie. Dit is jammer en gaat ten koste van het welbevinden dat niet voluit ervaren kan worden.

Ervaring

Vanuit mijn levens- en professionele ervaring als coach heb ik gemerkt dat de huidige Nederlandse methoden en strategieën voor integratie niet altijd aanslaan. Dit kan leiden tot belemmering in de groei van de individuele mens en ook in de groei van de kleurrijke samenleving.

Integratieproces

De samensmelting van mijn eigen integratie-ervaringen en deskundigheid als integratie-coach, heeft geleid tot de oprichting van het bureau Coach2Change. Via diverse activiteiten als coaching, training en leertrajecten, begeleid ik mensen, zowel individueel als in organisaties, bij hun interculturele integratieproces.

Mijn belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat ik mensen laat inzien dat alle schijnbare belemmeringen, impasses en onmogelijkheden juist goede voedingsbodems zijn voor mooie kansen om te groeien in de eigen ontwikkeling en binnen de samenleving.

Welkom bij Coach2Change!

Zarghona Popal

Reacties zijn gesloten.